FRI FRAKT & MIN. ORDER 10 PAKET

NESPRESSO® KOMPATIBLA KAPSLAR

SNABB & TRYGG LEVERANS INOM 1-3 DAGAR

HÅLLBARHET I ALLA LED OCH MILJÖSMART!

FRI FRAKT & MIN. ORDER 10 PAKET

NESPRESSO® KOMPATIBLA KAPSLAR

SNABB & TRYGG LEVERANS INOM 1-3 DAGAR

OM CAFFESSO

Caffesso - ett miljövänligt alternativ till andra varumärken på marknaden. God smak till ett gott pris. Handla Caffesso bland olika smaker och intensiteter.
Caffesso Nespresso Kompatibla Kaffekapslar Helt Komposterbara

Vi startade Caffesso 2012 för att ge oss som konsumenter och kaffeälskare ett likvärdigt alternativ till Nespressos® egna kapslar men med bättre tillgänglighet och ett billigare pris. Genom att finnas både Online och i dagligvaruhandeln, i en ICA butik nära dig, kan du enkelt köpa kapslar när det passar dig, var det passar dig, där du handlar din mat och till ett billigare pris.

Valfrihet och tillgänglighet är, viktigt och därför säljs Caffesso idag i butiker och på webben över hela världen. För svenska kunder finns Caffesso tilgängligt här i vår egen webshop online, i din lokala ICA butik, mathem.se samt hos Media Markt.

CAFFESSOS KÄRNVÄRDEN

Smak

Smakupplevelsen av det kaffe vi erbjuder är det viktigaste av allt och smak är individuellt. Alla har vi våra favoriter. Eftersom alla personers smak är olika erbjuder vi en mängd olika sorter och blandningar för att just du ska kunna hitta din favorit. Detta är ett segment som konstant utvecklas där nya spännande smaker får ta plats - allt för att du ska vara så nöjd som möjligt!

Funktion

Kapslarna till Nespresso® är utformade enligt italiensk standard vilket innebär ett genomflöde på mellan 17 och 23 sekunder för att få en färdigbryggd espresso. Sekunderna är anpassade efter kaffesort, rostning och malning för att alltid ge den bästa smakupplevelsen.

Pris

Caffesso är ett premium kaffe som är prissatt för att leverera högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris på ett enkelt och tillgängligt sätt.

Kvalitet

De högt ställda krav på kvaliteten av våra kaffeböner och våra leverantörer är förutsättningar för att kaffet ska kunna leverera den goda smaken som förväntas. Rostningsprocess är djupt traditionell och metoderna är utformade för att värna om långsiktig hållbarhet i alla led.

Tillgänglighet och mångfald är viktigt för oss som konsumenter och därför säljs Caffesso idag i butiker och på webben över hela världen. För svenska kunder finns Caffesso tilgängligt online, i din lokala ICA butik, mathem.se samt hos Media Markt och NetonNet.

Espresso Capsule Club Sverige AB
Fornbodavägen 9
194 92 Upplands Väsby, Sverige
info@caffesso.se
© 2011 Espresso Capsule Company Ltd All rights reserved.